Menu

 

 

 JADŁOSPIS

21.05.2018 - poniedziałek

Zupa krupnik z ziemniakami (450 g), pieczywo mieszane (40 g), parówki z szynki zapiekane (100g)

22.05.2018 – wtorek

Potrawka z kurczaka z warzywami (110g), ryż mieszany z warzywami (150g), surówka z marchewki i jabłka z olejem (100g), kompot wieloowocowy (200ml)

23.05.2018 –środa

Kotlet z indyka w płatkach kukurydzianych (100g), ziemniaki z koperkiem (140g), zielona surówkaz sałaty lodowej z ogórkiem zielonym i jogurtem (100g), kompot truskawkowy (200 ml)

24.05.2018 – czwartek

Kotlet mielony (100g), ziemniaki z koperkiem (140g), buraczki zasmażane (100g), kompot wiśniowy (200ml)

25.05.2018 – piątek

Zupa kalafiorowa z ziemniakami (450 g), pieczywo mieszane (20g), pierogi ze szpinakiem i serem mozzarella (150g), sos czosnkowo- jogurtowy (30g)

 

Składniki używane w potrawach i ewentualne alergeny:

21.05.2018 Poniedziałek

Skład: mięso drobiowe z kurczaka, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, kasza jęczmienna, ziemniaki, natka pietruszki, koper, parówki wieprzowe z szynki, ketchup łagodny, sól, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny

22.05.2018 Wtorek

Skład: mięso z piersi kurczaka, ryż paraboliczny, ryż dziki, marchewka, brokuły, jabłko, cytryna, natka pietruszki, koper, olej rzepakowy, masło, mąka pszenna (gluten), mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, mieszanka kompotowa mrożona, cukier

23.05.2018  Środa

Skład: mięso z piersi indyka, ziemniaki, sałat lodowa, ogórki zielone, seler naciowy, cytryna, koper, natka pietruszki, olej rzepakowy, majonez, jajko, masło, jogurt naturalny (mleko) bułka tarta (gluten), płatki kukurydziane, cukier, sól, truskawki mrożone, pieprz czarny

24.05.2018  Czwartek

Skład: mięso wieprzowe z łopatki i karkówki, bułka pszenna, bułka tarta, mąka pszenna (gluten), jajka, koperek, natka pietruszki, buraki , masło (mleko), olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, wiśnie mrożone b/p, cukier

25.05.2018  Piątek

Skład: kalafior, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, czosnek, cytryna śmietana, masło, ser mozarella (mleko), mąka pszenna, pieczywo pszenne i razowe, mąka pszenna (gluten), szpinak, jajko, koperek, natka pietruszki, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny

Opłaty za obiady przyjmowane będą w dniach:

07-09 maja 2018  w godz. 7ºº do 17ºº w pokoju intendenta. Opłaty przelewem od 26 kwietnia 2018. Koszt jednego obiadu: 5 zł.

Miesięczna opłata  za maj 2018 wynosi: 90 zł

 

Zachęcamy do płatności za obiady przelewem na konto.

ZAPISY NA OBIADY 2017/18

Zapisy na obiady szkolne na rok 2017/2018 przyjmowane będą w formie wypełnionej deklaracji w dniach od 04 IX do 06 IX 2017r w godzinach 700 – 1700  

Wypełnioną i podpisaną deklarację należy dostarczyć osobiście do intendenta lub przesłać na adres:

Wpłatę za obiady należy dokonać najlepiej przelewem na konto Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

lub gotówką w wyznaczonym terminie w pokoju intendenta.

DEKLARACJA KORZYSTANIA Z OBIADÓW

W STOŁÓWCE SZKOLNEJ 2017/18

DO POBRANIA

Powrót

 Opłata za obiady przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy,

ul. Włókiennicza 54

   Nr: 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc, za który dokonywana jest wpłata

 

REGULAMIN STOŁÓWKI

 Regulamin dla uczniów korzystających ze stołówki szkolnej

w Szkole Podstawowej nr 204 w Warszawie

rok szkolny 2017/2018

 

Obiady w stołówce szkolnej wydawane są  wyłącznie za okazaniem „KARTY OBIADOWEJ” wydawanej co miesiąc.

 

Zagubienie karty spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków do czasu wykupienia „DUPLIKATU KARTY” (jeden duplikat w miesiącu, koszt 5 zł)

 

Koszt jednego obiadu w roku szkolnym 2017/2018 wynosi 5 zł.

 

Miesięczny koszt obiadów wyliczony jest wg.: stawka obiadowa x ilość dni nauki w danym miesiącu.

 

Odpłatność za obiady przyjmowana jest:

  • gotówką w nieprzekraczalnym terminie do ostatniego dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc obiadowy np. wpłaty za październik do 30 września
  • przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc za który dokonywana jest wpłata.

Wysokość opłat za każdy miesiąc wyliczana jest przez intendentkę stołówki i umieszczana na stronie internetowej www.bajkowa.edu.pl

 

Wszelkie zmiany w wysokości opłat tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z intendentką stołówki !!!

 

Brak opłat w wyznaczonym terminie spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków.

 

Bardzo prosimy  terminowe dokonywanie wpłat.

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać u intendentki przed końcem miesiąca poprzedzającego rezygnację tel. 615 73 43 wew. 25, intendent@bajkowa.edu.pl

 

Zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty z wyłączeniem pierwszego dnia nieobecności zgłoszonej u intendentki do godz. 9_ tej

 

Niezgłoszona nieobecność nie podlega zwrotowi kosztów.

 

Obowiązek zgłaszania zbiorowych wyjazdów na wycieczki spoczywa na wychowawcy klasy (3 dni przed planowanym terminem wyjazdu).

 

Uczniowie spożywają obiady w ściśle określonych przez Dyrektora Szkoły turach dla każdej klasy.

 

Podczas spożywania posiłków uczniów obowiązuje przestrzeganie regulaminu  stołówki.

 

Brak opłaty za posiłki w wyznaczonym terminie lub niewłaściwe zachowanie na stołówce może spowodować wykreślenie z listy obiadowej.

 

LATO W MIEŚCIE 2018

OBWODY SZKÓŁ

Niepodległa - MEN

Rozkład dzwonków

1% na rzecz RR

SZKOŁA W ZMIANIE

 

 

 

 

 

Wyszukiwanie

 

Licznik

Liczba wyświetleń:
5264757