Menu

Rozkład dzwonków

 

 

JADŁOSPIS

18.06.2018 - poniedziałek

Zupa krupnik z ziemniakami (450 g), pieczywo mieszane (40 g), pierogi z truskawkami (140g) i sosem jogurtowo- waniliowym (20g)

19.06.2018 – wtorek

Kurczak z ziołami gyros, sos jogurtowo - czosnkowy (140g), ryż mieszany na sypko (150g), sałata lodowa z olejem i pomidorami (90g), kompot wiśniowy (200ml)

20.06.2018 –środa

Bitka wołowa gotowana (100 g), kopytka (150 g), surówka z kapusty czerwonej i jabłka (100 g), sok owocowy 100% (200 ml)

21.06.2018 – czwartek

Kotlet z indyka w sezamie (100 g), ziemniaki  z koperkiem (150 g), sałatka z pomidorów ze szczypiorkiem i olejem (100 g), kompot truskawkowy (200 ml)

Składniki używane w potrawach i ewentualne alergeny:

18.06.2018 Poniedziałek

Skład: mięso drobiowe z kurczaka, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, kasza jęczmienna, ziemniaki, jogurt naturalny, mleko, jajka, truskawki, natka pietruszki, koper, mąka pszenna, pieczywo pszenne i razowe (gluten), cukier, cukier waniliowy, sól, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny

19.06.2018 Wtorek

Skład: mięso drobiowe z piersi kurczaka, ryż paraboliczny, ryż dziki, sałata lodowa, pomidory koktajlowe, czosnek, musztarda (gorczyca), cytryna, natka pietruszki, koper, jogurt (mleko), majonez (jajko), olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, bazylia, oregano, tymianek, wiśnie b/p mrożone, cukier

20.06.2018  Środa

Skład: mięso wołowe b/k, ziemniaki, kapusta czerwona, cebula, jabłka, koper, natka pietruszki, olej rzepakowy, majonez, jajko, masło (mleko), mąka pszenna (gluten), skrobia ziemniaczana, sok owocowy, cytryna, cukier, sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, papryka, liść laurowy, ziele angielskie

21.06.2018  Czwartek

Skład: mięso drobiowe z piersi indyka, sezam, ziemniaki, pomidory, cebula, szczypior, jajko, masło (mleko), mąka pszenna, bułka tarta (gluten), olej rzepakowy, truskawki, cukier, sól, pieprz czarny

 

 

 

Opłaty za obiady przyjmowane będą w dniach 28-30 maja 2018 w godz. 7ºº do 17ºº w pokoju intendenta. Koszt jednego obiadu 5 zł. Miesięczna opłata za czerwiec 2018 wynosi 70 zł

Zachęcamy do płatności za obiady przelewem na konto.

 

ZAPISY NA OBIADY 2017/18

Zapisy na obiady szkolne na rok 2017/2018 przyjmowane będą w formie wypełnionej deklaracji w dniach od 04 IX do 06 IX 2017r w godzinach 700 – 1700  

Wypełnioną i podpisaną deklarację należy dostarczyć osobiście do intendenta lub przesłać na adres:

Wpłatę za obiady należy dokonać najlepiej przelewem na konto Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

lub gotówką w wyznaczonym terminie w pokoju intendenta.

DEKLARACJA KORZYSTANIA Z OBIADÓW

W STOŁÓWCE SZKOLNEJ 2017/18

DO POBRANIA

Powrót

 Opłata za obiady przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy,

ul. Włókiennicza 54

   Nr: 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc, za który dokonywana jest wpłata

 

REGULAMIN STOŁÓWKI

 Regulamin dla uczniów korzystających ze stołówki szkolnej

w Szkole Podstawowej nr 204 w Warszawie

rok szkolny 2017/2018

 

Obiady w stołówce szkolnej wydawane są  wyłącznie za okazaniem „KARTY OBIADOWEJ” wydawanej co miesiąc.

 

Zagubienie karty spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków do czasu wykupienia „DUPLIKATU KARTY” (jeden duplikat w miesiącu, koszt 5 zł)

 

Koszt jednego obiadu w roku szkolnym 2017/2018 wynosi 5 zł.

 

Miesięczny koszt obiadów wyliczony jest wg.: stawka obiadowa x ilość dni nauki w danym miesiącu.

 

Odpłatność za obiady przyjmowana jest:

  • gotówką w nieprzekraczalnym terminie do ostatniego dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc obiadowy np. wpłaty za październik do 30 września
  • przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc za który dokonywana jest wpłata.

Wysokość opłat za każdy miesiąc wyliczana jest przez intendentkę stołówki i umieszczana na stronie internetowej www.bajkowa.edu.pl

 

Wszelkie zmiany w wysokości opłat tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z intendentką stołówki !!!

 

Brak opłat w wyznaczonym terminie spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków.

 

Bardzo prosimy  terminowe dokonywanie wpłat.

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać u intendentki przed końcem miesiąca poprzedzającego rezygnację tel. 615 73 43 wew. 25, intendent@bajkowa.edu.pl

 

Zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty z wyłączeniem pierwszego dnia nieobecności zgłoszonej u intendentki do godz. 9_ tej

 

Niezgłoszona nieobecność nie podlega zwrotowi kosztów.

 

Obowiązek zgłaszania zbiorowych wyjazdów na wycieczki spoczywa na wychowawcy klasy (3 dni przed planowanym terminem wyjazdu).

 

Uczniowie spożywają obiady w ściśle określonych przez Dyrektora Szkoły turach dla każdej klasy.

 

Podczas spożywania posiłków uczniów obowiązuje przestrzeganie regulaminu  stołówki.

 

Brak opłaty za posiłki w wyznaczonym terminie lub niewłaściwe zachowanie na stołówce może spowodować wykreślenie z listy obiadowej.

 

 

LATO W MIEŚCIE 2018

DOBRY START

Bezpłatny tornister

Poradnik MEN

Karta ucznia

List MEN

List Zarządu Dzielnicy

OBWODY SZKÓŁ

Niepodległa - MEN

SZKOŁA W ZMIANIE

WARS i SAWA

Współpracujemy z

Biuletyn szkolny

Wyszukiwanie

Licznik

Liczba wyświetleń:
5329674