Menu

 

 

JADŁOSPIS - CYKLAMENÓW

PAŹDZIERNIK

Powrót

JADŁOSPIS - BAJKOWA

 

22.10.2018r -  Poniedziałek

 

      Zupa krupnik z ziemniakami (450 g),

 

      pieczywo mieszane (40 g),

 

      parówki z szynki zapiekane (120g)

 

23.10.2018r – Wtorek   

 

       Makaron penne (140g) z indykiem (100g),

 

       pesto ze szpinaku, awokado i bazylii

 

       z suszonymi pomidorami (50g),

 

       kompot śliwkowy(200 ml), jabłuszko suszone (18g)

 

24.10.2018r –Środa

 

         Kurczak curry z mlekiem

 

        kokosowym i ananasem (120g),

 

        ryż mieszany na sypko (150g),

 

        surówka z marchewki i jabłka (100g),

 

        sok owocowy 100% (200ml)

 

25.10.2018r – Czwartek

 

       Roladki schabowe zapiekane

 

      z serem żółtym i sosem pomidorowym (100g),

 

      ziemniaki z koperkiem (140g),

 

       surówka z białej rzodkwi i marchewki (100g),

 

       sok owocowy 100% (200ml)

 

26.10.2018r – Piątek

 

       Filet z miruny panierowany(100g),

 

       ziemniaki z koperkiem (150g),

 

       sałata lodowa z ogórkiem zielonym,

 

       papryką i olejem (80g), kompot truskawkowy (200ml),

        batonik zbożowy (1szt)

Składniki używane w potrawach i ewentualne alergeny:

22.10.2018 Poniedziałek

Skład: mięso drobiowe z kurczaka, parówki z szynki, kasza jęczmienna, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, cebula, ketchup, pieczywo pszenne i razowe (gluten), koper, natka pietruszki, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy 

23.10.2018 Wtorek

Skład: mięso drobiowe z indyka, makaron pszenny bezjajeczny (gluten), parmezan, szpinak, bazylia awokado, czosnek, cytryna, suszone pomidory, natka pietruszki, oliwa z oliwek, śliwki mrożone, suszone jabłka, cukier, sól, cukier, pieprz czarny, zioła prowansalskie

24.10.2018  Środa

Skład: mięso drobiowe z kurczaka, ryż paraboliczny, ryż dziki, mleko kokosowe, ananas, papryka, marchewka, jabłko, cebula, czosnek, imbir, sos sojowy, sól, pieprz czarny, curry, sok jabłkowo-owocowy 100%  

25.10.2018  Czwartek

Skład: mięso wieprzowe ze schabu b/k, ziemniaki, ser żółty gouda, masło, śmietana (mleko), pomidory, koncentrat pomidorowy, cebula, biała rzodkiew, marchewka, szczypiorek, koper, natka pietruszki, cytryna, majonez (jajko), olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, sok pomarańczowy 100%

26.10.2018  Piątek

Skład: filet z miruny, ziemniaki, sałata lodowa, ogórki zielone, papryka czerwona, jajka, bułka tarta, mąka pszenna (gluten), musztarda (gorczyca), czosnek ,cytryna, truskawki mrożone, olej rzepakowy, sól, cukier, bazylia, oregano, pieprz czarny, batonik zbożowy


Opłaty za obiady przyjmowane będą w dniach

26 – 28 września w godz. 700 – 1700

Koszt jednego obiadu: 6 zł.

Miesięczna opłata  za październik 2018r wynosi:132

Zachęcamy do płatności za obiady przelewem na konto.

 

Opłaty za obiady

2018/2019

październik 2018

Powrót

Zapisy na obiady szkolne na rok 2018/2019

Zapisy na obiady szkolne na rok 2018/2019 przyjmowane będą w formie wypełnionej deklaracji w dniach:

27 - 31 sierpnia w godzinach  700 – 1500  

oraz 03 - 05 września 2018r w godzinach 700 – 1700  

Wypełnioną i podpisaną deklarację należy dostarczyć osobiście do intendenta lub przesłać na adres:

Wpłatę za obiady należy dokonać najlepiej przelewem na konto Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy, ul. Włókiennicza 54

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Koszt jednego obiadu: 6 zł.
Miesięczna opłata  za wrzesień 2018r wynosi: 114 zł

Zachęcamy do płatności za obiady przelewem na konto.

Wyszukiwanie

 

Niepodległa - MEN

BIULETYN 2018/19

LEKKI PLECAK

 

Karta ucznia

OBWODY SZKÓŁ

SZKOŁA W ZMIANIE

WARS i SAWA

Współpracujemy z

DOBRY START

Licznik

Liczba wyświetleń:
5321726