Menu

 

 

JADŁOSPIS

08.01.2018 - poniedziałek

Zupa jarzynowa z ziemniakami  (450 g), pieczywo mieszane (30g), bułeczka drożdżowa z serem lub jabłkiem (80g) jogurt naturalny z owocami (120 g)

09.01.2018 – wtorek

Udko z kurczaka pieczone (100g), ziemniaki z koperkiem (140g), sałata lodowa z jogurtem (100g) kompot truskawkowy (200ml)

10.01.2018 –środa

Gulasz wołowy z pieczarkami (120g), kasza jęczmienna na sypko (120g), surówkaz czerwonej kapusty i jabłka (100g), sok 100% owocowy (200ml)

11.01.2018 – czwartek

Kotlet z indyka w sezamie (100 g), ziemniaki  z koperkiem (150 g), mix sałat z pomidorami, serem feta i słonecznikiem (90 g), kompot wiśniowy (200 ml)

12.01.2018 – piątek

Naleśniki z serem (250 g), sosem jogurtowym (40 g) i owocami w kisielu (40 g), herbata z miodem i cytryną (200 ml), mandarynka (1 szt)

 

Składniki używane w potrawach i ewentualne alergeny:

08.01.2018 Poniedziałek

Skład: mięso z kurczaka, kalafior, fasolka zielona, brukselka, groszek zielony, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, ziemniaki, śmietana (mleko),   natka pietruszki, koper, pieczywo pszenne i razowe (gluten), bułeczka drożdżowa z serem lub jabłkiem  (mleko, jajka), jogurt z owocami (mleko), sól, ziele angielskie, pieprz czarny

09.01.2018 Wtorek

Skład: mięso z kurczaka,  sałata lodowa, ogórki zielone, szczypiorek, jogurt naturalny (mleko), truskawki mrożone, natka pietruszki, koper, olej rzepakowy,  ziemniaki, masło (mleko), cukier, sól, pieprz czarny, majeranek

10.01.2018  Środa

Skład: mięso wołowe, pieczarki, kasza jęczmienna, czerwona kapusta, jabłko, majonez (jajko), cukier, olej rzepakowy, mąka pszenna (gluten), sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy

11.01.2018  Czwartek

Skład: pierś z indyka, bułka tarta (gluten), ziarno sezamu, jajko, mix sałat, pomidory koktajlowe, ser typu feta (mleko), musztarda (gorczyca), słonecznik łuskany, cytryna, olej rzepakowy, koper, natka pietruszki, ziemniaki, masło (mleko), sól, pieprz czarny, wiśnia mrożona, cukier, tymianek, oregano, bazylia

12.01.2018  Piątek

Skład: mąka pszenna (gluten), ser biały twarogowy, mleko, jajko, maliny, wiśnia, porzeczka, jogurt, masło (mleko), herbata, cytryna, miód naturalny, cukier, cukier waniliowy, olej rzepakowy, sól, mandarynka

 

 

Opłaty za styczeń 2018 przyjmowane będą w dniach:

02 – 04 stycznia 2018r.

Kwota do zapłaty za styczeń wynosi: 60 zł

Bardzo proszę o terminowe wpłaty

Zapisy na obiady szkolne na rok 2017/2018 przyjmowane będą w formie wypełnionej deklaracji w dniach od 04 IX do 06 IX 2017r w godzinach 700 – 1700  

Wypełnioną i podpisaną deklarację należy dostarczyć osobiście do intendenta lub przesłać na adres:

Wpłatę za obiady należy dokonać najlepiej przelewem na konto Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

lub gotówką w wyznaczonym terminie w pokoju intendenta.

W STOŁÓWCE SZKOLNEJ 2017/18

DO POBRANIA

Powrót

 Opłata za obiady przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy,

ul. Włókiennicza 54

   Nr: 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc, za który dokonywana jest wpłata

 

 Regulamin dla uczniów korzystających ze stołówki szkolnej

w Szkole Podstawowej nr 204 w Warszawie

rok szkolny 2017/2018

 

Obiady w stołówce szkolnej wydawane są  wyłącznie za okazaniem „KARTY OBIADOWEJ” wydawanej co miesiąc.

 

Zagubienie karty spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków do czasu wykupienia „DUPLIKATU KARTY” (jeden duplikat w miesiącu, koszt 5 zł)

 

Koszt jednego obiadu w roku szkolnym 2017/2018 wynosi 5 zł.

 

Miesięczny koszt obiadów wyliczony jest wg.: stawka obiadowa x ilość dni nauki w danym miesiącu.

 

Odpłatność za obiady przyjmowana jest:

  • gotówką w nieprzekraczalnym terminie do ostatniego dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc obiadowy np. wpłaty za październik do 30 września
  • przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc za który dokonywana jest wpłata.

Wysokość opłat za każdy miesiąc wyliczana jest przez intendentkę stołówki i umieszczana na stronie internetowej www.bajkowa.edu.pl

 

Wszelkie zmiany w wysokości opłat tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z intendentką stołówki !!!

 

Brak opłat w wyznaczonym terminie spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków.

 

Bardzo prosimy  terminowe dokonywanie wpłat.

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać u intendentki przed końcem miesiąca poprzedzającego rezygnację tel. 615 73 43 wew. 25, intendent@bajkowa.edu.pl

 

Zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty z wyłączeniem pierwszego dnia nieobecności zgłoszonej u intendentki do godz. 9_ tej

 

Niezgłoszona nieobecność nie podlega zwrotowi kosztów.

 

Obowiązek zgłaszania zbiorowych wyjazdów na wycieczki spoczywa na wychowawcy klasy (3 dni przed planowanym terminem wyjazdu).

 

Uczniowie spożywają obiady w ściśle określonych przez Dyrektora Szkoły turach dla każdej klasy.

 

Podczas spożywania posiłków uczniów obowiązuje przestrzeganie regulaminu  stołówki.

 

Brak opłaty za posiłki w wyznaczonym terminie lub niewłaściwe zachowanie na stołówce może spowodować wykreślenie z listy obiadowej.

 

BEZPIECZNE FERIE

Zima w mieście 2018

SZKOŁA W ZMIANIE

 

STOP CYBERPRZEMOCY

 

 

 

 

Wyszukiwanie

 

Budżet partycypacyjny

 

Licznik

Liczba wyświetleń:
4954674