Menu

 

 

JADŁOSPIS

23.04.2018 - poniedziałek

Zupa ogórkowa z ziemniakami (450g), pieczywo mieszane (30g), parówki z szynki zapiekane z żółtym serem (150g)

24.04.2018 – wtorek

Schab pieczony (90g), sos pieczeniowy, kopytka (150g), surówka z kapusty pekińskiej (100g), sok 100% jabłkowo- owocowy (200ml)

25.04.2018 –środa

Karkówka duszona z cebulką i czosnkiem (100g), ziemniaki z koperkiem (140g), surówka z kalarepy i ogórka kiszonego (100 g), kompot z czarnej porzeczki (200 ml)

26.04.2018 – czwartek

Spaghetti z mięsem i warzywami (150g), makaron mieszany (120g), sok marchewkowo- owocowy (200ml)

27.04.2018 – piątek

Filet z mintaja panierowany (100g), ziemniaki z koperkiem (150g), warzywa gotowane po grecku (100g), herbata z miodem i cytryną (200ml)

 

Składniki używane w potrawach i ewentualne alergeny:

23.04.2018 Poniedziałek

Skład: mięso wieprzowe z żeberek, parówki z szynki, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, ogórki kwaszone, ziemniaki, natka pietruszki, koper, ketchup, śmietana, masło, ser żółty  (mleko), pieczywo pszenne i razowe, mąka pszenna (gluten), sól, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz czarny

24.04.2018 Wtorek

Skład: schab wieprzowy b/k, ziemniaki, kapusta pekińska, marchewka, jabłko, cytryna, mąka pszenna (gluten), skrobia ziemniaczana, natka pietruszki, koper, olej rzepakowy, majonez, masło (mleko), jajko, sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy, papryka mielona, majeranek, sok jabłkowo- owocowy

25.04.2018  Środa

Skład: mięso wieprzowe z karkówki b/k, ziemniaki, cebula, czosnek, kalarepa, ogórki kwaszone, cytryna, koper, natka pietruszki, olej rzepakowy, majonez, jajko, mąka pszenna (gluten), masło (mleko), cukier, sól, czarna porzeczka mrożona, papryka mielona, pieprz czarny

26.04.2018  Czwartek

Skład: mięso z piersi kurczaka, mąka pszenna (gluten), makaron bezjajeczny, skrobia kukurydziana, koperek, natka pietruszki, marchewka, seler, cebula, czosnek, koncentrat pomidorowy, masło (mleko), olej rzepakowy, sól, pieprz czarny, oregano, tymianek, bazylia, sok marchewkowo- owocowy

27.04.2018  Piątek

 

Skład: filet z mintaja, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, czosnek, masło (mleko), jajko, mąka pszenna, bułka tarta (gluten), koncentrat pomidorowy, musztarda, koperek, natka pietruszki, cytryna, olej rzepakowy, cukier, miód naturalny, herbata, sól, pieprz czarny, liść laurowy, ziele angielskie

Opłaty za obiady w kwietniu przyjmowane będą w dniach: 04-06 kwietnia 2018  w godz. 7ºº do 17ºº w pokoju intendenta.

Opłaty przelewem od 27 marca 2018

Koszt jednego obiadu: 5 zł.

Miesięczna opłata  za kwiecień 2018r wynosi:

Szkoła Podstawowa 90 zł

Gimnazjum 75 zł

Zachęcamy do płatności za obiady przelewem na konto.

ZAPISY NA OBIADY 2017/18

Zapisy na obiady szkolne na rok 2017/2018 przyjmowane będą w formie wypełnionej deklaracji w dniach od 04 IX do 06 IX 2017r w godzinach 700 – 1700  

Wypełnioną i podpisaną deklarację należy dostarczyć osobiście do intendenta lub przesłać na adres:

Wpłatę za obiady należy dokonać najlepiej przelewem na konto Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

lub gotówką w wyznaczonym terminie w pokoju intendenta.

DEKLARACJA KORZYSTANIA Z OBIADÓW

W STOŁÓWCE SZKOLNEJ 2017/18

DO POBRANIA

Powrót

 Opłata za obiady przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy,

ul. Włókiennicza 54

   Nr: 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc, za który dokonywana jest wpłata

 

REGULAMIN STOŁÓWKI

 Regulamin dla uczniów korzystających ze stołówki szkolnej

w Szkole Podstawowej nr 204 w Warszawie

rok szkolny 2017/2018

 

Obiady w stołówce szkolnej wydawane są  wyłącznie za okazaniem „KARTY OBIADOWEJ” wydawanej co miesiąc.

 

Zagubienie karty spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków do czasu wykupienia „DUPLIKATU KARTY” (jeden duplikat w miesiącu, koszt 5 zł)

 

Koszt jednego obiadu w roku szkolnym 2017/2018 wynosi 5 zł.

 

Miesięczny koszt obiadów wyliczony jest wg.: stawka obiadowa x ilość dni nauki w danym miesiącu.

 

Odpłatność za obiady przyjmowana jest:

  • gotówką w nieprzekraczalnym terminie do ostatniego dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc obiadowy np. wpłaty za październik do 30 września
  • przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc za który dokonywana jest wpłata.

Wysokość opłat za każdy miesiąc wyliczana jest przez intendentkę stołówki i umieszczana na stronie internetowej www.bajkowa.edu.pl

 

Wszelkie zmiany w wysokości opłat tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z intendentką stołówki !!!

 

Brak opłat w wyznaczonym terminie spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków.

 

Bardzo prosimy  terminowe dokonywanie wpłat.

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać u intendentki przed końcem miesiąca poprzedzającego rezygnację tel. 615 73 43 wew. 25, intendent@bajkowa.edu.pl

 

Zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty z wyłączeniem pierwszego dnia nieobecności zgłoszonej u intendentki do godz. 9_ tej

 

Niezgłoszona nieobecność nie podlega zwrotowi kosztów.

 

Obowiązek zgłaszania zbiorowych wyjazdów na wycieczki spoczywa na wychowawcy klasy (3 dni przed planowanym terminem wyjazdu).

 

Uczniowie spożywają obiady w ściśle określonych przez Dyrektora Szkoły turach dla każdej klasy.

 

Podczas spożywania posiłków uczniów obowiązuje przestrzeganie regulaminu  stołówki.

 

Brak opłaty za posiłki w wyznaczonym terminie lub niewłaściwe zachowanie na stołówce może spowodować wykreślenie z listy obiadowej.

 

OBWODY SZKÓŁ

Rozkład dzwonków

Niepodległa - MEN

1% na rzecz RR

SZKOŁA W ZMIANIE

Piękno naszej Ojczyzny

 

 

 

 

 

Wyszukiwanie

 

Budżet partycypacyjny

 

Licznik

Liczba wyświetleń:
5193421