JADŁOSPIS

20.11.2017 - poniedziałek

Zupa barszcz biały z ziemniakami (450 g), pieczywo mieszane (40 g), kiełbasa zapiekana (100g)

21.11.2017 – wtorek

Kotlet pożarski z kurczaka (100g), ziemniaki z koperkiem (150g), marchewka gotowana z groszkiem zielonym (100g), kompot wiśniowy (200ml)

22.11.2017 –środa

Bitka wołowa gotowana (100 g), kasza gryczana na sypko (150 g), surówka z kapusty czerwonej (100 g), sok owocowy 100% (200 ml)

23.11.2017 – czwartek

Kotlet z indyka w sezamie (100 g), ziemniaki z koperkiem(150 g), surówka z kapusty pekińskiej z pomidorami (100g), kompot wieloowocowy (200 ml)

24.11.2017 – piątek

Naleśniki z serem (250 g), sosem jogurtowym (40 g) i truskawkami (40 g), herbata z miodem i cytryną (200 ml), jabłko (1 szt)

 

Składniki używane w potrawach i ewentualne alergeny:

20.11.2017 poniedziałek

Skład: marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, ziemniaki, śmietana (mleko), chrzan, pieczywo (gluten), kiełbasa wieprzowa, sos pomidorowy, sól, ziele angielskie, pieprz czarny, majeranek

21.11.2017 wtorek

Skład: pierś z kurczaka, bułka pszenna (gluten), mleko, natka pietruszki, jajko, ziemniaki, koper, marchewka, groszek zielony, masło (mleko), mąka pszenna (gluten), olej rzepakowy, cukier, wiśnie mrożone, sól pieprz czarny

22.11.2017  środa

Skład: mięso wołowe b/k, mąka pszenna (gluten), kasza gryczana, kapusta czerwona, jabłko, majonez (jajko), cytryna, natka pietruszki, olej rzepakowy, sok jabłkowy 100%, sól, cukier, pieprz czarny, pieprz ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy

23.11.2017  czwartek

Skład: filet z indyka, bułka tarta (gluten), jajko, ziarno sezamu, ziemniaki, koper, masło (mleko), koper, kapusta pekińska, pomidory, szczypiorek, majonez (jajko), jogurt grecki (mleko), cytryna, owoce mrożone, cukier, sól, pieprz czarny

24.11.2017  piątek

Skład: ser twarogowy, mleko, jogurt (mleko), jajko, mąka pszenna (gluten), truskawki mrożone, cukier, sól, olej rzepakowy, herbata miętowa, miód pszczeli, cytryna, jabłko

 

Miesięczna opłata za listopad 2017 wynosi: 100 zł

Uprzejmie informujemy, że wpłaty  za obiady przyjmowane będą w dniach: 30 - 31 X 2017r w godz. 7ºº do 17ºº  w pokoju intendenta. Koszt jednego obiadu: 5 zł. Zachęcamy do płatności za obiady przelewem na konto. Jednocześnie dziękujemy rodzicom, którzy już korzystają z tej możliwości i dokonują przelewów.

BARDZO PROSIMY O TERMINOWE DOKONYWANIE WPŁAT.

październik 2017

listopad 2017

Powrót

Zapisy na obiady szkolne na rok 2017/2018 przyjmowane będą w formie wypełnionej deklaracji w dniach od 04 IX do 06 IX 2017r w godzinach 700 – 1700  

Wypełnioną i podpisaną deklarację należy dostarczyć osobiście do intendenta lub przesłać na adres:

Wpłatę za obiady należy dokonać najlepiej przelewem na konto Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

lub gotówką w wyznaczonym terminie w pokoju intendenta.

W STOŁÓWCE SZKOLNEJ 2017/18

DO POBRANIA

Powrót

 Opłata za obiady przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy,

ul. Włókiennicza 54

   Nr: 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc, za który dokonywana jest wpłata

 

 Regulamin dla uczniów korzystających ze stołówki szkolnej

w Szkole Podstawowej nr 204 w Warszawie

rok szkolny 2017/2018

 

Obiady w stołówce szkolnej wydawane są  wyłącznie za okazaniem „KARTY OBIADOWEJ” wydawanej co miesiąc.

 

Zagubienie karty spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków do czasu wykupienia „DUPLIKATU KARTY” (jeden duplikat w miesiącu, koszt 5 zł)

 

Koszt jednego obiadu w roku szkolnym 2017/2018 wynosi 5 zł.

 

Miesięczny koszt obiadów wyliczony jest wg.: stawka obiadowa x ilość dni nauki w danym miesiącu.

 

Odpłatność za obiady przyjmowana jest:

  • gotówką w nieprzekraczalnym terminie do ostatniego dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc obiadowy np. wpłaty za październik do 30 września
  • przelewem na konto:

Dzielnicowego Biura Finansów i Oświaty miasta stołecznego Warszawy

Nr : 50 1030 1508 0000 0005 5099 7096

Przelew powinien zawierać:

  • imię i nazwisko dziecka spożywającego obiady,
  • klasa (Gimnazjum czy Szkoła Podstawowa),
  • miesiąc za który dokonywana jest wpłata.

Wysokość opłat za każdy miesiąc wyliczana jest przez intendentkę stołówki i umieszczana na stronie internetowej www.bajkowa.edu.pl

 

Wszelkie zmiany w wysokości opłat tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z intendentką stołówki !!!

 

Brak opłat w wyznaczonym terminie spowoduje wstrzymanie wydawanych posiłków.

 

Bardzo prosimy  terminowe dokonywanie wpłat.

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać u intendentki przed końcem miesiąca poprzedzającego rezygnację tel. 615 73 43 wew. 25, intendent@bajkowa.edu.pl

 

Zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty z wyłączeniem pierwszego dnia nieobecności zgłoszonej u intendentki do godz. 9_ tej

 

Niezgłoszona nieobecność nie podlega zwrotowi kosztów.

 

Obowiązek zgłaszania zbiorowych wyjazdów na wycieczki spoczywa na wychowawcy klasy (3 dni przed planowanym terminem wyjazdu).

 

Uczniowie spożywają obiady w ściśle określonych przez Dyrektora Szkoły turach dla każdej klasy.

 

Podczas spożywania posiłków uczniów obowiązuje przestrzeganie regulaminu  stołówki.

 

Brak opłaty za posiłki w wyznaczonym terminie lub niewłaściwe zachowanie na stołówce może spowodować wykreślenie z listy obiadowej.

 

 

 

 

Z życia szkoły...

 

 

Wyszukiwanie

Licznik

Liczba wyświetleń:
4823025